Handbal masculin: Tinerii României au pierdut și partida împotriva Suediei

Data: 3 iulie 2017, 21:53 | Autor: Kadi Bulgakov

Weekendul acesta, Naționala României U21, dispută trei meciuri în Grupa a II-a a preliminariilor Campionatului Mondial, în Sala Trivale din Pitești. Adversarii României sunt Danemarca, Suedia și Bulgaria.

După ce ieri a fost învinsă categoric de naționala Danemarcei (26-15), echipa României nu a reușit să producă surpriza nici în fața Suediei, pierzând meciul de astăzi cu scorul de 25-32 (9-15).

Cel mai bun marcator al României a fost Roland Thalmaier (7 goluri/ 8 încercări). Au mai marcat: Constantin-Bogdan Mănescu (5 goluri), Vencel Csog (4 goluri), Octavian Bizău (2 goluri), G. Dumitru, Alex Mihai Dascălu, Leonard Ștefan, Alexandru Bologa, Robert Nagy, Ionuț Broască și Mihai Becheru (1 gol).

În tabăra Suediei s-a remarcat Alfred Jonsson cu 8 reușite din 11 încercări.

La finalul partidei antrenorul naționalei României U21, Ovidiu Mihăilă, a declarat pentru TVR că suedezii au știința jocului în timp ce băieții noștri mai au puțin de învățat: ”Cred că la tehnica individuală ne bat, adică pasează în ritm de viteză cu adversar, da, într-adevăr există o diferență din punctul ăsta de vedere. Trebuie să lucrăm mai departe, să avem încredere în acești băieți, nu este ușor să treci de la o stare la cealaltă. Atât am putut astăzi și din punctul meu de vedere, îi felicit pentru atitudinea pe care au arătat-o.”

România a pierdut orice șansă de a se califica la CM, lupta pentru calificare urmând a se da mâine, de la ora 18:00, între reprezentativele Danemarcei și Suediei. Băieții noștri vor juca mâine, ora 16:00, doar un meci de palmares împotriva Bulgariei și vor încerca să obțină victoria pentru suporterii români care au fost alături de ei.

Le urăm succes în meciul de mâine. Suporterii români care nu pot ajunge la meci, pot vedea ultima reprezentație a României U21, pe TVR HD sau pe internet prin intermediul aplicației TVR+.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!