Handbal feminin: SCM Craiova incheie turul Ligii Florilor cu un meci pe teren propriu, in Banie soseste Vicecampioana

Data: 23 ianuarie 2018, 15:30 | Autor: Nănuț Mădălina

Miercuri – 24 ianuarie, cu incepere de la ora 17:30, Sala Polivalenta din Craiova va fi gazda meciului dintre SCM Craiova si HC Dunarea Braila, partida ce conteaza pentru etapa a 13-a a Ligii Florilor la handbal feminin.

Ultimul meci al oltencelor din turul campionatului va putea fi urmarit de cei care nu pot ajunge in Polivalenta Craioveana in direct la TVR HD.

Cu 8 victorii, 2 meciuri incheiate la egalitate si 2 infrangeri de la startul noului sezon, echipa alb-albastra spera la un nou rezultat pozitiv care sa o ajute sa se mentina pe podium, in momentul actual SCM Craiova clasandu-se pe locul 3 al clasamentului, cu 26 de puncte. De cealalta parte, HC Dunarea Braila se claseaza pe locul 9 in clasament, cu 16 puncte, fiind destul de departe de forma din sezonul trecut al Campionatului National.

SCM Craiova vine dupa o victorie in Liga Florilor pe terenul formatiei Corona 2010 Brasov, in timp ce echipa din Braila a pierdut meciul din etapa a 12-a, de pe teren propriu, la o diferenta de 11 puncte in fata Campioanei – CSM Bucuresti.

Oltencele spera si de aceasta data la un public numeros in sala care sa le impinga mai usor spre victorie.

Tot in etapa a 13-a, ultima din turul Ligii Florilor, se va disputa si partida dintre HC Zaau si AHCM Slobozia. Meciul va avea loc in Sala Gheorghe Tadici joi – 25 ianuarie.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!