Handbal feminin: În perioada 1-2 noiembrie se dispută ultimele partide din etapa a șaptea a Ligii Florilor

Data: 31 octombrie 2017, 21:57 | Autor: Nănuț Mădălina

Mâine începe etapa a șaptea din Liga Florilor, dar unul dintre meciurile acestei etape deja s-a disputat. Meciul dintre CSM Bistrița și CSM București a fost programat mai devreme pentru ca echipa din București să dispună de timp suficient pentru a-și pregăti meciurile din Champions League. Partida s-a încheiat 46-27 în favoarea bucureștenelor.

Etapa va continua miercuri și joi(1-2 noiembrie) cu cele 6 partide rămase de disputat, 5 meciuri urmând a se juca în prima zi, iar partida ce încheie etapa va avea loc joi, la Craiova, în Sala Polivalentă.

Iubitorii handbalului vor avea parte de 3 confruntări transmise în direct la Telekom Sport și Digi Sport, sau TVR HD.

Primul meci al zilei de miercuri va avea loc în Sala ”Traian” din Râmnicu Vâlcea și le va avea în centru atenției pe echipa locală –  HCM și pe HC Zalău. În clasament cele două formații sunt despărțite de doar 3 puncte, echipa vâlceană clasându-se pe locul 3 cu 12 puncte, în timp ce formația antrenată de Gheorghe Tadici ocupă locul 7, cu 9 puncte.

Tot miercuri va avea loc și partida în care se întâlnesc echipele de pe ultimele locuri, CSM Slatina și U Cluj.  Gazda se poate lăuda cu un egal în etapa trecută pe terenul Vicecampioanei, Dunărea Brăila, în timp ce U Cluj are o victorie din etapa a doua, atunci când s-a impus în fața nou promovatei – CS Rapid Usl Metrou București.

Partida de joi va aduce față în față pe SCM U Craiova și CSU Danubius Galați. Oltencele speră la o victorie, după înfrângerea suferită în etapă trecută cu CSM București. De cealaltă parte echipa din Galați vine cu moral bun, după victoria neașteptată în fața Coronei Brașov.

Handbalistele de la Craiova contează pe sprijinul publicului.

Cristina Zamfir, jucătoare S.C.M. Craiova: “Ne aşteaptă o perioadă foarte grea, cu multe meciuri din trei în trei zile. Cu Galaţiul sper să avem o evoluţie bună şi să luăm cele trei puncte. Luăm fiecare. Avem suporteri minunaţi şi sper să vină şi la partida cu Danubius Galaţi să ne împingă de la spate spre o nouă victorie. Ne dorim să ieşim victorioase în toate partidele care vor urma.”

În etapa a 7-a a Ligii Florilor vor avea loc următoarele partide:

Miercuri – 01.11.2017

HCM Rm Vâlcea – HC Zalău, ora 17:00, Sala Traian, în direct la Telekom Sport și Digi Sport

CS Rapid USL Metrou București – CSM Roman, ora 17:30, Sala Rapid, în direct la TVR HD

CS Măgura Cisnădie – HC Dunărea Brăila, ora 18:00

ACS Corona 2010 Brașov – AHCM Slobozia, ora 18:00, Sala D.P. Colibași

CSM Slatina – U Cluj, ora 18:00, Sala LPS

Joi – 02.11.2017

SCM Craiova – CSU Danubius Galați, ora 17:30, Sala Polivalentă din Craiova, în direct la TVR HD

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!