Volei masculin: Vicecampionii Romaniei pregatiti pentru primul derby al sezonul 2017-2018 | Ploiestenii conteaza pe sprijinul publicului

Data: 13 octombrie 2017, 16:44 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei masculin SCM U Craiova se va deplasa sambata 14.10.2017 la Ploiesti unde va intalni echipa locala LMV Tricolorul, in meciul ce conteaza pentru etapa a 2-a Diviziei A1.

Daca oltenii merg la Ploiesti cu moralul ridicat dupa ce au obtinut in prima etapa a sezonului 2017-2018 o victorie de 3 puncte, gazdele vor fi si mai concentrate asupra meciului de pe teren propriu, dupa ce startul de campionat a fost unul neasteptat, cu un meci pierdut in minimum de seturi pe terenul formatiei Steaua Bucuresti.

In partida de sambata, echipa LMV Tricolorul Ploiesti conteaza pe sprijinul suporterilor, pe care ii asteapta in numar cat mai mare, si promit sa se revanseze in fata lor.

Partida dintre LMV Tricolorul Ploiesti si SCM Craiova se va disputa sambata 14 octombrie, in Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploiesti”, cu incepere de la ora 18:00.

” Este un meci care se anunță a fi foarte disputat. Ploieștiul vine după o înfrângere surprinzătoare în prima etapă și este evident că sunt foarte motivați să se revanșeze în fața propriilor suporteri. Noi suntem în efectiv complet cu toți jucătorii valizi și mergem la Ploiești cu dorința de a face un meci bun, din care să scoatem tot ceea ce putem, ” a declarat antrenorul echipei SCM U Craiova, Danut Pascu inaintea partidei de la Ploiesti, conform site-ului oficial al clubului www.scmcraiova.ro

Meciul dintre cele doua echipe va fi arbitrat de Tudor Pop (Cluj) și Bogdan Stoica (București

In etapa a 2-a se vor  disputa urmatoarele partide:

Vineri 13.10.2017
CS Dinamo București – CSA Steaua București, ora 18:00, în direct la Digi Sport
Sâmbătă 14.10.2017
CSU UV Timișoara – CSM București, ora 17:30
CSS 2 CNE Baia Mare – CS Arcada Galați, ora 14:00
LMV Tricolorul Ploiești – SCM U Craiova, ora 18:00
CS Știința Explorări Baia Mare – CS Unirea Dej, ora 18:00
CS ”U” Cluj – ACS Volei Municipal Zalău, ora 12:00

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!