Volei masculin: Zalăul și Galațiul, în fața celui mai important eveniment al anului, SuperCupa României

Data: 26 septembrie 2017, 21:05 | Autor: Nănuț Mădălina

Sâmbătă, 30 septembrie 2017, în Sala Polivalentă din Ploiești se va disputa cea mai așteptată competiție de volei masculin a anului, SuperCupa României.

Față în față se vor afla ACS Volei Municipal Zalău, Campioana României în Divizia A1 în sezonul 2016-2017, și CS Arcada Galați, câștigătoarea Cupei României în 2017.

Cele 2 adversare s-au întâlnit și în Finala Cupei României din acest an, meci în care CS Arcada Galați s-a impus cu scorul de 3-0, după ce în urmă cu doar câteva zile cele 2 jucaseră meciul care a decis Campioana în Divizia A1, partidă în care de această dată a câștigat Volei Municipal Zalău la scorul de 3-0.

În sezonul trecut SuperCupa României s-a jucat doar la volei feminin, orașul de pe Bega fiind gazda echipelor CS Volei Alba-Blaj și CSM Târgoviște. Meciul s-a jucat în luna decembrie 2016. În Sala ”Constantin Jude” din Timișoara s-a impus formația din Târgoviște care a închis partida la scorul de 3-2.

Din păcate competiția masculină din sezonul trecut nu s-a mai desfășurat din cauza programului extrem de încărcat al echipelor care trebuiau să își dispute titlul: SCM U Craiova – Campioană în Divizia A1,sezon 2015-2016, și ACS Volei Municipal Zalău – câștigătoarea Cupei României din 2016.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!