[COMUNICAT] Judo: Loredana Ohai, argint la Cupa Europei de la Saarbruecken

Data: 19 iulie 2017, 18:03 | Autor: Kadi Bulgakov

Sportiva dinamovistă Loredana Ohâi (foto / prima din stânga, 25 de ani) și-a făcut reintrarea în competițiile oficiale de judo cu o medalie de argint obținută la Cupa Europeană de la Saarbruecken (Germania)., la categoria 57 kg. Loredana a lipsit șapte luni de pe tatami din cauza unei accidentări la genunchi.

”Îmi era dor de competiții. Recuperarea postoperatorie a decurs bine, însă mai am puțin de recuperat pe partea de pregătire fizică specifică”, a declarat Ohâi.

Loredana Ohâi a învins-o în optimi pe Ines Beischimdt (Germania), apoi a trecut de olandeza Dewy Karthaus, iar în semifinale a învins-o pe italianca Giulia Caggiano. În finală, judoka dinamovistă a fost învinsă de Sarah Harachi (Franța). La cat. 48 kg, Monica Ungureanu și Alexandra Pop au fost aproape de medaliile de bronz, dar în cele din urmă s-au clasat pe 5. Ungureanu a trecut în optimi de Julia Rotthoff (Germania), în sferturi a câștigat în fața belgiencei Anne Sophie Jura, a pierdut semifinala cu britanica Kelly Staddon, iar apoi și meciul pentru locurile 3-5, cu turcoaica Melissa Cakmakli.

Pop a câștigat în optimi la Jessica Lindner (Germania), în sferturi s-a impus în fața olandezei Kim Akker, a pierdut semifinala cu Shirine Boukli (Franța), iar apoi și meciul pentru bronz cu Anne Sophie Jura (Belgia).
La competiție au participat 403 judoka din 29 de țări, 243 la masculin și 160 la feminin.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!