Atletism: Alina Rotaru a incheiat Campionatele Mondiale de la Doha pe pozitia a sasea

Data: 7 octombrie 2019, 14:15 | Autor: Nănuț Mădălina

Alina Rotaru a încheiat pe locul 6 finala probei de săritura în lungime din cadrul Campionatelor Mondiale de atletism în aer liber de la Doha, Qatar.

Atleta legitimată la Clubul Sportiv Municipal București a avut o prestație foarte bună, lăudată inclusiv de adversare. Alina a sărit 6,71 metri.

După primele trei sărituri, Alina Rotaru ocupa locul cinci, cu 6,67 m. Iată săriturile Alinei: încercarea 1 – 6,59 m; încercarea 2 – 6,66 m; încercarea 3 – 6,67 m; încercarea 4 – ratată; încercarea 5 – 6,71 m; încercarea 6 – ratată.

Proba a fost câștigată de Malaika Mihambo (Germania) – 7,30 m, urmată de Maryna Bekh-Romanchuk (Ucraina) – 6,92 m și de Ese Brume (Nigeria) – 6,91 m.

„Mi-am dorit mult să ajung în această finală. Sunt foarte fericită să termin sezonul cu un super-concurs. Am avut sărituri bune și m-am simțit bine în fața unui public numeros. Locul 6 și rezultatul de 6,72 m, ieri, și 6,71 m, azi, mă bucură enorm. Am reușit un concurs bun împreună cu antrenorul meu. Suntem foarte fericiți că am reușit să pun în practică ceea ce am lucrat la antrenamente. Pentru mine și pentru antrenorul Mihai Corucle a fost un sezon foarte foarte lung, cel mai lung de până acum, dar am realizat tot ceea ce ne-am propus: record personal și locul 6 la Campionatul Mondila. Suntem foarte fericiți”, a declarat Alina Rotaru pentru site-ul oficial al Federației Române de Atletism.

Sursa: CSM Bucuresti

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!