Simona Halep, despre posibilitatea de a semna cu un nou antrenor + Un moment inedit petrecut la Dubai: ”Nu se va mai repeta”

Data: 7 martie 2019, 13:21 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep a vorbit, miercuri, la evenimentul Media Day de la Indian Wells despre posibilitatea semnării cu un nou antrenor. Românca a răspuns întrebărilor jurnaliștilor cu o întâmplare petrecută la Dubai.

Jucătoarea de 27 de ani a gustat la Dubai din beneficiile de a nu avea antrenor. Halep a povestit că într-una din nopțile premergătoare unei partide nu a putut să doarmă, așa că la ora opt când a sunat alarma, a ignorat-o, dormind două ore în plus.
În urma acestui artificiu sportiva a ajuns la meci fără să fi făcut antrenamentul dinainte. A câștigat partida, dar este conștientă că dacă ar fi avut un antrenor lângă ea, acest lucur nu s-ar fi întâmplat.

„Nu e niciodată ușor fără un antrenor, la acest nivel este aproape imposibil, dar pentru o perioadă scurtă e foarte plăcut”, a spus Simona Halep la Media Day, citată de LA Times.

Numărul doi mondial a afirmat că în acest moment nu se află în tratative cu nimeni, dar nu va mai dura mult până va semna cu un nou antrenor. „Îmi lipsește să am o voce care să-mi dea sfaturi și să mă ghideze. În rest totul e la fel. Sunt o jucătoare profesionistă și încerc să fac aceleași lucruri ca înainte, chiar dacă nu am un antrenor”, a mai spus ea.

Întrebată dacă are de gând să repede isprava de la Dubai când va avea antrenor, românca a răspuns: „Nu sunt genul acesta de persoană. Nu se va mai repeta o asemenea întâmplare. Aveți încredere în mine!”.

Halep se află în acest moment în SUA, acolo unde va lua startul la Indian Wells. Fostul număr unu mondial o va întâlni în turul doi al competiției pe cehoaica Barbora Strycova, 32 de ani, 50 WTA.

CITEȘTE ȘI:
• Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu şi-au aflat adversarele din turul doi de la Indian Wells

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!