Volei Alba-Blaj si-a aflat adversara din Finala Cupei CEV

Data: 6 martie 2019, 17:26 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de volei feminin CSM Volei Alba Blaj s-a calificat pentru al doilea an consecutiv intr-o finala de cupa europeana. Daca in urma cu un an echipa antrenata de Darko Zakoc a jucat in Finala Ligii Campionilor, sezonul 2018-2019 il incheie in Finala Cupei CEV, a doua competitie ca importanta din voleiul feminin european.

Echipa din “Mica Roma” s-a calificat in ultima faza a Cupei CEV dupa ce a trecut in semifinale de o alta echipa romaneasca, CS Stiinta Bacau. In ambele meciuri din semifinale, Volei Alba Blaj s-a impus in minimum de seturi.

In Finala Cupei CEV, echipa blajeana va intalni formatia italiana Yamamay e-work Busto Arsizio.

Formaţia italiană a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (25-22, 25-18, 25-11), campioana Ungariei, Swietelsky Bekescsaba, antrenată de Bogdan Paul. Busto Arsizio câştigase şi prima manşă, tot cu 3-0.

Yamamay luptă pentru al treilea trofeu al CEV Cup, după cele din 2010 şi 2012. În 2017, italiencele au pierdut finala cu Dinamo Kazan din Rusia.

CSM Volei Alba Blaj si Busto Arsizio se vor intalni in dubla mansa in Finala Cupei CEV, primul meci urmand sa aiba loc in data de 19 martie, in Romania, iar meciul retur va avea loc in Italia, in data de 26 martie.

Urmarește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!