Volei masculin: Sâmbătă se dispută meciurile din etapa a 18-a în Divizia A1. Derby Craiova – Dinamo în Polivalentă

Data: 22 februarie 2019, 21:12 | Autor: Nănuț Mădălina

Sâmbătă, 23 februarie 2019, se dispută cele patru partide ale etapei a 18-a din Divizia A1 la volei masculin. CSM Arcada Galați și CSA Steaua București nu joacă în această etapă.

Meciul etapei le va aduce față în față pe SCM U Craiova și CS Dinamo București. Meciul se va juca în Sala Polivalentă din Craiova, de la ora 19:45, și nu va fi transmis. Pe cele două formații le despart doar 3 puncte în clasament, echipa olteană clasându-se pe poziția secundă, cu 34 de puncte, în timp ce formația bucureșteană a acumulat 31 de puncte și locul 4.

Ambele formații vin după victorii în etapă precedentă. Dinamo s-a impus pe teren propriu, în minimum de seturi, în fața formației Știința Explorări Baia Mare, în timp ce SCM U Craiova s-a impus în meciul jucat acasă la CSM București, scor 3-1.

Ştefan Lupu, jucător S.C.M. Craiova:„Mă bucur că am reuşit să câştigăm la Bucureşti şi am scăpat de pasa proastă în care am pierdut trei partide. Meciul cu Dinamo va fi mult mai greu decât cel din tur, pentru că adversarii au transferat trei jucători foarte buni, dar vom pleca cu prima şansă şi echipa trebuie să câştige cele trei puncte.”

Filip Sestan, jucător S.C.M. Craiova:Am obţinut o victorie cu CSM Bucureşti, care ne duce într-o direcţie bună. Avem un moral foarte bun şi sper să câştigăm în următoarele trei meciuri, dar nu ştii niciodată ce se poate întâmpla. Am auzit că e un mare derby cu Dinamo şi vom face tot posibilul să câştigăm.”

Dănuţ Pascu, antrenor SCM Craiova:Ne aşteaptă un meci foarte greu cu Dinamo, care s-a întărit cu trei jucători importanţi în pauza competiţională şi a reactivat un alt jucător. Suntem conştienţi cât de greu va fi meciul cu Dinamo, dar vom face tot posibilul să câştigăm. Vom fi motivaţi şi vom lupta pentru fiecare minge să ne impunem.”

Program etapa a 18-a în Divizia A1 la volei masculin:
CS ”U” Cluj – CS Unirea Dej, ora 17:00
ACS Volei Municipal Zalău – CSM București, ora 17:00 (meciul se joacă la București)
SCM U Craiova – CS Dinamo București, ora 19:45
CS Știința Explorări Baia Mare – CSM Câmpia Turzii, ora 18:00
CSM Arcada Galați –stă
CSA Steaua București – stă

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!