Volei feminin: Avem asigurata medalie in CEV Cup. Alba Blaj si Stiinta Bacau s-au calificat in semifinalele competitiei

Data: 13 februarie 2019, 15:59 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipele de volei feminin CS Stiinta Bacau si CSM Volei Alba Blaj si-au asigurat prezenta in semifinalele Cupei CEV, a doua competitie ca importanta din Europa la volei feminin, ceea ce inseamna ca cel putin una dintre cele doua echipe romanesti va urca pe podium la finalul competitiei.

Volei Alba Blaj si-a asigurat participarea in penultima etapa a competitiei dupa ce s-a impus pe teren propriu, in minimum de seturi, in fata formatiei Galatasaray Istanbul si a castigat si setul de aur.

CSM Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul 3-0(25-20.25-23.25-16)
Set de aur: CSM Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul 15-5

In partida tur, echipa turca s-a impus de asemenea in minimum de seturi.

Darko Zakoč, antrenor principal al lui Volei Alba BLAJ: „Știam că am putea juca mai bine decât am făcut la Istanbul, așa că am pregătit jocul împreună cu jucătoarele, au jucat cu inima astăzi, cu mai multă adrenalină, cu mai multă concentrare și multa inteligenta. A fost foarte dificil să ajungem la Setul de Aur, dar am câștigat și este o mare victorie pentru echipă și pentru acest oraș. Ne cunoaștem drumul, deoarece am depășit un obstacol foarte dificil, o echipă care joacă într-un campionat puternic. Am fost dezamăgiți când am pierdut în Liga Campionilor la începutul acestui sezon, dar acum în Cupa CEV putem ajunge la finală. „

Dupa victoria obtinuta pe teren propriu, in urma cu o saptamana, la scorul de 3-2, formatia moldava CS Stiinta Bacau s-a impus si in partida disputata pe terenul formatiei cehe VK UP Olomouc si astfel si-a asigurat prezenta intre cele mai bune patru echipe din Cupa CEV. Partida s-a incheiat tot la capatul a 5 seturi:

VK UP Olomouc – CS Stiinta Bacau 2-3(25-21.25-20.20-25.20-25.16-18)

Sursa: www.cev.eu, FB – Volei Alba Blaj

Urmarește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!