Volei feminin: CSM București – CSM Târgoviște, se vede sâmbătă în direct la Digi Sport

Data: 19 ianuarie 2019, 0:11 | Autor: Nănuț Mădălina

Etapa a 10-a a Diviziei A1 la volei feminin continuă sâmbătă 19 ianuarie cu partida dintre CSM București și CSM Târgoviște.

Partida dintre CSM București și CSM Târgoviște se va disputa sâmbătă 19 ianuarie cu începere de la ora 14:00 și va fi transmisă în direct la Digi Sport. Meciul se va juca la Sala Polivalentă din București. Înaintea partidei de sâmbătă, CSM București ocupă poziția secundă în clasamentul Diviziei A1 unde a acumulat 20 de puncte, iar formația din Târgoviște se clasează pe locul 4 cu 15 puncte.

Returul Diviziei A1 a fost deschis de partida în care s-au confruntat CSU Belor Galați și CSM Volei Alba Blaj. Meciul disputat la Galați s-a încheiat cu victoria echipe vicecampioane, Volei Alba Blaj, la scorul de 3-0(25-11,25-20,25-10). Volei Alba Blaj își menține astfel parcursul perfect din actuala ediție de campionat, echipa blăjeană având maximum de puncte, 27, și doar un singur set pierdut.

Meciul dintre CSM Lugoj și CS Știința Bacău din etapa a 10-a a fost amânat. CS Dinamo București va sta, același lucru urmând să se întâmple și cu formația CS ”U” Cluj. Formația clujeană urma să se întâlnească sâmbătă de la ora 14:00 cu ACS Agoland Timișoara, dar cum echipa de pe malul Begăi a anunțat că se retrage la finalul turului de campionat cel mai probabil că partida nu va mai avea loc.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!